Hardloopevent De 5 van Bavel 2020 gaat niet door

Beste de 5 van Bavelaars,

Zoals jullie naar alle waarschijnlijk ook al hebben vernomen, zijn er momenteel  een hoop dingen veranderd naar aanleiding van het Covid-19 virus.  Gezondheid is het belangrijkste en daarnaast streven we vooral naar een  event dat naast sportiviteit ook beleefd wordt als een gezellig en sociaal dorpsfestijn. De maatregelen die de afgelopen periode genomen zijn en voor de komende tijd leidend zijn, geven ons niet voldoende vertrouwen om door te gaan met de organisatie van “De 5 van Bavel” 2020. De onduidelijkheid over garanties voor een veilig evenement voor zowel deelnemers als vrijwilligers is te groot. En dus doen wij nu een stap terug.

Helaas hebben wij dus de moeilijke beslissing genomen om de 6e editie van “De 5 van Bavel”, die aanvankelijk gepland stond voor 26 september 2020, niet door te laten gaan. Ook wij wilden niets liever dan in september, samen met onze vaste sponsors, enthousiaste vrijwilligers en alle hardloopfanaten, er weer een mooi hardloopfeest van maken in ons dorp. Toch voelen wij ons genoodzaakt deze keuze nu (al) te maken.

Wij gaan er alles aan doen om op zaterdag 25 september 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten.

Blijf gezond, houd vol en blijf in beweging! Dan hopen wij weer op jullie te mogen rekenen in aanloop naar, en tijdens onze editie in 2021.

Met sportieve groet,

Bestuur De 5 van Bavel