In 2021 weer een editie van ‘De 5 van Bavel’!

Ook de organisatie van ‘De 5 van Bavel’ gaat gebukt onder de pandemie die de samenleving nu ruim een jaar lang in de greep houdt. Dit heeft er toe geleid dat de editie van ‘De 5 van Bavel’ van 2020 is geschrapt, maar de organisatie gaat met goede hoop en gezond verstand werken aan de editie van 2021! De 6e editie van ‘De 5 van Bavel’ staat gepland op zaterdag 25 september 2021. Wij als organisatie verwachten dat het evenement tegen die tijd op een verantwoorde manier kan plaatsvinden, en iedereen dus weer een  startnummer kan opspelden!

Het programma voor deze dag zal in grote lijnen hetzelfde zijn als de editie van 2019. Dit houdt in dat er naast de 5 km wedstrijd ook wederom een 10 km wedstrijd plaats gaat vinden, alsmede verschillende Kidsruns.

De organisatie van ‘De 5 van Bavel’ roept alle lopers op om in de komende tijd vooral te blijven bewegen, en houd je vooral aan de huidige richtlijnen zodat de kans op doorgang van ‘De 5 van Bavel’ 2021 zo groot mogelijk is! Op deze manier kun je in de juiste vorm aan de start verschijnen op zaterdag 25 september 2021!