Trainingsrondje Bavel alternatief voor “De 5 van Bavel”

Helaas gaat ook dit jaar het hardloopevent “De 5 van Bavel” niet door. Om alle hardloopliefhebbers die reeds in training waren voor “De 5” toch hun prestatieloop te bieden heeft de Stichting Bavel Beweegt | De 5 van Bavel een alternatief bedacht; een trainingsrondje de 5 van Bavel.

Vanaf 25 augustus, precies een maand voor de eigenlijke start van De 5 van Bavel 2021, heeft de organisatie een hardlooproute uitgepijld.

Een rondje (De 5 van) Bavel van 5 kilometer rondom ons dorp. Start en finish is aan de Lange Bunder ter hoogte van “De Bunderij”. De route loopt over het fietspad aan de Lange Bunder richting de Gilzeweg, Roosbergseweg, Deken dr. Dirckxweg, Vennekes, Schoutenlaan, om de molen heen naar de Oude Bredaseweg, Seminarieweg, Akkerwei, Korte Bunder, Lange Bunder. Ieder kilometerpunt is aangegeven, een mooi meetpunt voor de loper.

Laat weten wat jouw P.R. is?
De maand september geven we alle hardloopliefhebbers, prestatielopers en atleten de kans om hun p.r. te lopen op dit “trainingsrondje” als alternatief voor “De 5 van Bavel”. Laat via de facebook pagina van De 5 van Bavel weten wat jouw tijd is op dit trainingsrondje en wie weet ben jij de snelste van Bavel. Degene die voor 1 oktober 2021 de snelste op dit parkoers is wint een leuke prijs en daarnaast de titel “Bavels beste hardloper “trainingsrondje De 5 van Bavel 2021”.

Zet vervolgens alvast zaterdag 24 september 2022 in je hardloop trainingsschema, want dan staat de “De 5 van Bavel 2022” weer op het programma.