Versterking voor het bestuur van de 5 van Bavel!

Het bestuur van de 5 van Bavel heeft versterking gekregen in de
persoon van Marcel van der Made! Marcel stelt zich hieronder kort
voor.

Mijn naam is Marcel van der Made. Van de 48 jaar die ik inmiddels
leef, woon ik er al weer bijna 40 in Bavel. Sinds mijn jeugd ben ik
actief bij verschillende Bavelse sportverenigingen. Ik heb aan voetbal,
tennis en tafeltennis gedaan, en gooi nog regelmatig een dartpijltje
richting het dartbord. Ik heb een tiental jaren heb ik in het bestuur
gezeten van de Bavelse cafevoetbalvereniging ‘BFC de Sportboys’.
Toen mijn zoon op zijn zevende jaar ging voetballen ben ik zijn team
gaan trainen en gaan coachen. Tot nu toe met wisselend succes.

Toen ik zelf stopte met voetballen, nu zo’n 10 jaar geleden, ben ik gaan hardlopen. In beweging blijven is natuurlijk belangrijk! Ik ging meelopen met de Singelloop en de 10 van ’t Aogje. Uiteraard stond ik aan de start toen in 2015 voor de eerste keer de 5 van Bavel werd georganiseerd. Erg leuk, een hardloopevenement in mijn eigen mooie Bavel! Laatst werd ik gevraagd of ik dit mooie evenement mee zou willen organiseren. Ik heb hier niet lang over nagedacht. Natuurlijk help ik hier graag aan mee! Ik heb er zin in en ik hoop de komende jaren er aan bij te kunnen dragen dat de 5 van Bavel een stabiel hardloopevenement blijft op de regionale hardloopkalender waar de deelnemers ieder jaar graag voor in training gaan.